Home » Opinione » ÇARSHIA E PRESHEVËS

ÇARSHIA E PRESHEVËS

Sa e shëmtuar na është çarshia

Në qendër të Preshevës, gërdia

Qentë lodrojnë e tremben fëmia

E prej tyre, trishtohet njerëzia!

Të mjerët na,o për demokracinë

Që nuk po na rregullon çarshinë

Se kaluan kaq shumë vjetë

Dhe çarshia u bë mozomakeq!

Na u bënë shumë shkatërrime

Me ato të shkreta “investime”

Që na e prishën qytetin

Dhe ia humbën identitetin!

Shumë vodhën ata të pashpirtë

Asnjë send nuk e qitën në dritë

Vetëm për hajni ata menduan

Dhe Preshevën na’ shkatërruan!

Nehat Hyseni

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch