Home » Vendore

Ardita Sinani: Komuna e Preshevës përfiton fondin prej mbi 4 milion dinarësh

Kryetarja e Komunës së Preshevës, znj.Ardita Sinani, përmes një postimi ka bërë të ditur se komuna e Preshevës ka fituar një fond prej mbi 4 milion dinarëve “Dje, shefi i kabinetit, me autorizimin tim, në Ministrinë për punësim dhe çështje sociale ka nënshkruar kontratën nga e cila Komuna e Preshevës përfiton fond prej 4.820.461,62 dinarëve.Me këto mjete, Komuna e Preshevës... 

Rifillon rindërtimi dhe asfaltimi i rrugës Rahovicë – Bukuroc

Kryetarja e Komunës së Preshevës znj. Ardita Sinani bashkë me partnerët e saj të koalicionit, gjatë ditës së sotme vizituan rrugën, Rahovicë-Bukuroc që po rifillon me rirregullimin dhe asfaltimin e saj. Ky projekt sipas zonjës Sinani është inicuar në mandatin e parë kur e ka drejtuar komunën e Preshevës. “Sot inicova procedurën për rifillimin e rindërtimit dhe asfalltimit... 

Ardita Sinani: Nga e nesërmja fillon kompensimi i komisionerëve të zgjedhjeve të fundit lokale në Komunën e Preshevës

Në disa nga zgjedhjet e kaluara në Preshevë, anëtarët e këshillave të votimit nuk iu kanë paguar për punën që e kishin kryer si komisioner. Kësaj radhe kryetarja e Komunës, znj.Ardita Sinani njofton përmes profilit të saj se kjo praktikë nuk do të vazhdoj më, por nga nesër ata do të paguhen. “NDRYSHE NGA MË PARË, TASH SECILI ANËTAR I KËSHILLAVE VOTUESE KOMPENSOHET... 

Sinani e Salihu vizitojnë të prekurit nga vërshimet në Rahovicë dhe Raincë

Kryetarja e Preshevës, znj.Ardita Sinani me bashkëpuntorë bashk me Kryetarin e Kuvendit, z.Sami Salihun vizituan familjet e prekura nga vërshimet në fshatrat Rahovicë dhe Raincë “Sot, bashkë me kryetarin e Kuvendit Komunal, z.Sami Salihu dhe me drejtorin e N.P “Moravica”, z.Gazmend Aliu, vizituam Rahovicën dhe Raincën, për t’i parë nga afër dëmet e shkaktuara nga vërshimet.... 

Ardita Sinani shpall gjendje të jashtëzakonshme në BL Rahovicë e Raincë

Kryetarja e Komunës së Preshevës znj. Ardita Sinani shpall gjendje të jashtëzakonshme në Bashkësitë Lokale Rahovicë e Raincë ku në mbledhjen e shtabit për situata të jashtëzakonshme ndërrmer masa të menjëhershme për t’i sanuar dëmet materiale të shkaktuara nga vërshimet e mbrëmshme në fshatrat Rahovicë dhe Raincë. “Ka filluar evidentimi i dëmeve në fshatrat Rahovicë... 

Gjendje e rënduar nga reshjet e mbrëmshme në Rahovicë dhe Raincë

Dje, pas reshjeve të mëdha të shiut në Komunën e Preshevës, kryetarja e Komunës, znj. Ardita Sinani ka aktivizuar Shtabin për situata të jashtëzakonshme që urgjentisht të dal në terren. Gjendje më e rënduar nga këto reshje paraqitet në fshatin Rahovicë dhe Raincë, të cilën znj. Sinani e ka parë nga afër nga vizitat e menjëhershme. “Lus banorët që të kenë kujdes... 

Ardita Sinani: Dje firmosa dy projekte të radhës për komunën e Preshevës

DY PROJEKTET E RADHËS : TROTUARI 5 KM NGA SHKOLLA FILLORE TE KORRIDORI X DHE TREGU I GJELBËR DITOR Dje firmosa dy projekte të radhës për komunën tonë. I pari ka të bëjë me përpilimin dhe projektimin e dokumentacionit teknik të mirëmbajtjes investive të trotuarit në gjatësi prej 4.370 m, nga Shkolla Fillore ‘Ibrahim Kelmendi’ në Preshevë deri në Korridorin X. I... 

Ardita Sinani mbështet 348 studentë me nga 10mijë dinarë

𝑺𝒕𝒖𝒅𝒆𝒏𝒕𝒆̈𝒕 𝒕𝒂𝒏𝒆̈ 𝒎𝒃𝒆̈𝒔𝒉𝒕𝒆𝒕𝒆𝒏 𝒏𝒈𝒂 𝑲𝒐𝒎𝒖𝒏𝒂 Sapo nënshkrova vendimin për mbështetjen financiare të studentëve të Komunës së Preshevës. Nga ky vendim do të përfitojnë 348 studentë në vlerën e 10.000 dinarëve për person. Mjetet do të transferohen në xhirollogaritë e tyre. Ngritje... 

ARDITA SINANI MBI FILLIMIN DHE PËRFUNDIMIN E PROJEKTEVE PRIORITARE

Pas zgjedhjes si kryetare e Komunës, Aridta Sinani ka filluar menjëher angazhimet e saj për realizimin e disa projekteve kapitale për komunën e Preshevës. Znj.Sinani gjatë qëndrimit në Beograd ka realizuar disa takime frytdhënëse në disa ministri në Beogead ku do të sigurohen fonde për realizimin e disa projekteve të rëndësishme. Këto janë projektet më prioritare që znj.... 

Ardita Sinani: 𝑵𝒋𝒆̈𝒛𝒆𝒕 𝒗𝒋𝒆𝒕 𝒏𝒈𝒂 𝒎𝒐𝒔𝒛𝒃𝒂𝒕𝒊𝒎𝒊 𝒊 “𝑴𝒂𝒓𝒓𝒆̈𝒗𝒆𝒔𝒉𝒋𝒆𝒔 𝒔𝒆̈ 𝑲𝒐𝒏𝒄̧𝒖𝒍𝒊𝒕”

𝑵𝒋𝒆̈𝒛𝒆𝒕 𝒗𝒋𝒆𝒕 𝒏𝒈𝒂 𝒎𝒐𝒔𝒛𝒃𝒂𝒕𝒊𝒎𝒊 𝒊 “𝑴𝒂𝒓𝒓𝒆̈𝒗𝒆𝒔𝒉𝒋𝒆𝒔 𝒔𝒆̈ 𝑲𝒐𝒏𝒄̧𝒖𝒍𝒊𝒕” 𝒏𝒈𝒂 𝑩𝒆𝒐𝒈𝒓𝒂𝒅𝒊, 𝑳𝒖𝒈𝒊𝒏𝒂 𝒆 𝑷𝒓𝒆𝒔𝒉𝒆𝒗𝒆̈𝒔 𝒎𝒃𝒆𝒕𝒆𝒕 𝒍𝒂𝒓𝒈 𝒑𝒂𝒒𝒆𝒔, 𝒅𝒆𝒎𝒐𝒌𝒓𝒂𝒄𝒊𝒔𝒆̈... 
© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch