Home » LKSH

SELIMON SADIKU NGA BURGU I BEOGRADIT DREJT E NË BURGUN E NISHIT E ASSESI JO NË SHTËPI

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com PRESHEVË       SELIMON SADIKU NGA BURGU I BEOGRADIT DREJT E NË BURGUN E NISHIT E ASSESI JO NË SHTËPI   Nuk ishte edhe aq e rastit odisejada e djeshme disa-orëshe e “lirimit” të Selimon Sadikut nga burgu qendror i Beogradit, sepse ai në vend se të vinte në shtëpinë e tij në Raincë, dhunshëm u dërgua... 

PËRMBYLLEN DËSHMITË

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanina National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë PËRMBYLLEN DËSHMITË Në Gjykatën e Qarkut në Beograd, sot në ditën e gjashtë të RIGJYKIMIT kundër 17 Shqiptarëve nga Lugina e Preshevës, të akuzuar për krime lufte kundër Serbëve dhe të tjerëve, janë lexuar disa deklarata-dëshmi të shkruara dhe janë paraqitur edhe dy dëshmitarë të mbetur... 

RIGJYKIMI PO VAZHDON ENDE

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë RIGJYKIMI PO VAZHDON ENDE Në Gjykatën e Qarkut në Beograd, sot më datë 06. 6. 2012, ka vazhduar RIGJYKIMI kundër 17 Shqiptarëve të Luginës së Preshevës, të akuzuar për krime lufte kundër Serbëve, Romëve dhe ndonjë Shqiptari spiun, kinse të kryera këto në Gjilan dhe rrethinë gjatë periudhës... 

RIGJYKIMI KA FILLUAR TË ZVARRITET

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë RIGJYKIMI KA FILLUAR TË ZVARRITET Në ditën e sotme, më datë 05. 6. 2012, në Gjyqin e Qarkut në Beograd, ka vazhduar dita e katërt e RIGJYKIMIT kundër shtëtmbëdhjetë (gjashtë present në Gjykatë, njëmbëdhjetë në mungesë) djemëve Shqiptarë të Preshevës dhe Bujanocit, të akuzuar për krime... 

KRIMINELËT AKUZOJNË PËR KRIME LUFTE

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë   KRIMINELËT AKUZOJNË PËR KRIME LUFTE   Një numër i madh i pjestarëve të xhandarmërisë serbe, orëve të hershme të mëngjesit të sotëm, bastisi tetë lokacione dhe arrestoi gjashtë Shqiptarë të komunës së Bujanocit, sigurisht plotësisht të pafajshëm. Këto arrstime u bënë nën... 

Lëvizja Kombëtare Shqiptare: PËRSE NUK U MBAJT TUBIMI PARAZGJEDHOR NË ZHUNICË

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë PËRSE NUK U MBAJT TUBIMI PARAZGJEDHOR NË ZHUNICË Lëvizja Kombëtare Shqiptare, si edhe subjektet tjera politike në Komunën e Preshevë, me kohë i kishte paraparë tubimet parazgjedhore për zgjedhjet e 6 Majit 2012 nëpër bashkësitë lokale të komunës sonë, njashtu edhe për fshatin Zhunicë, i cili... 

LKSH: MBLEDHJA e NËNSHKRIMEVE

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë MBLEDHJA e NËNSHKRIMEVE Regulli ligjor i zgjedhjeve lokale, që do të mbahen më datë 6 Maj 2012, parasheh edhe mbledhjen e nënshkrimeve, 30 sosh për një kandidat për këshillëtar të Kuvendit të ardhshëm komunal të Preshevës, kështuqë edhe për 38 kandidatët e LKSH-së do të duhen të mblidhen... 

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE – GRA SHQIPTARE, URIME FESTA

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian Natioanal Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë   GRA SHQIPTARE, URIME FESTA 8 Marsi është festa e shumëpritur e gruas, Festë që një herë në vit e nxjerr në shesh gëzimin e gruas Shqiptare të Luginës së Preshevës, grua që i ka përjetuar dhe po i përjeton vuajtjet e pandërprera të shkaktuara nga ana e regjimeve të ndryshme serbe. Gruaja... 

PËRSËRI SHTYHET FILLIMI I RIGJYKIMIT

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë     PËRSËRI SHTYHET FILLIMI I RIGJYKIMIT   Sot, më datë 22 Shkurt 2012, në Gjyqin e Qarkut në Beograd, nën ingerencën e Gjykatës Speciale për Krime Lufte, ka vazhduar së treti Seanca përgatitore, kundër nëntë djemëve Shqiptarë nga Presheva, të akuzuar për krime lufte, pastaj të dënuar me... 

Orhan Rexhepi: RIGJYKIMI NUK FILLOI MBARË

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë RIGJYKIMI NUK FILLOI MBARË Dje, më datë 31 Janar 2012, në Gjyqin e Qarkut të Gjykatës Speciale për Krime Lufte në Beograd, është dashur të fillojë RIGJYKIMI kundër nëntë djemëve Shqiptarë nga Presheva, të akuzuar për krime lufte, pastaj të dënuar me 101 vjet burg, dhe së fundi të liruar... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch