Home » LKSH

GJYKATA E APELIT KRYEN SEANCËN

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE Albanian National Movement orhan.rexhepi@live.com Preshevë   GJYKATA E APELIT KRYEN SEANCËN       Sot dhe dje, më 05 dhe 06 Dhjetor 2011, Gjykata e Apelit në Beograd, e udhëhequr nga kyetarja e trupit gjykues Radmilla Diçiq, ka kryer seancën e saj të parë për lëndën e nëntë djemëve Shqiptarë nga Presheva, të  akuzuar, dhe më 21 Janar 2011 të... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch