Home » PDSH

PDSH fton PVD dhe LR ta pranojnë kërkesën e saj për kryetar të Komunës së Preshevës

Partia Demokratike Shqiptare dje mbajti mbledhjen e kryesisë së saj dhe në bazë të diskutimeve të anëtarëve të kryesisë, nxjerr këtë: KOMUNIKATË Praktika e bisedimeve njëmujore rreth koalicionit PDSH, PVD dhe LR u tregua e dëmshme për demokracinë e regjionit tonë që është kultivuar përgjatë këtyre tridhjetë viteve... 

Mustafa: Partitë opozitare (PDSH, PVD dhe LR) duhet ta formojnë koalicionin qeverisës në Preshevë

Postimi i plotë i Ragmi Mustafës Të dashur anëtar e simpatizues të Partisë Demokratike Shqiptare, zgjedhjet lokale tanimë kanë mbaruar. Jemi në pritje të rezultateve preliminare nga KKZ. Megjithëate partia ka siguruar rezultatet e zgjedhjeve nga anëtarët e saj të këshillave të votimit. Jemi të radhitur në vendin e dytë.Prandaj, falënderimet u takojnë gjithë atyre që dhanë... 

PDSH fton PVD-në dhe LR-në për krijimin e një shumice të re, pa pretendimin që PDSH të ketë kryetarin e Komunës së Preshevës

Kryesia dhe Grupi i Këshilltarëve të Partisë Demokratike Shqiptare pas diskutimeve dhe analizës rreth situatës së krijuar në Kuvendin Komunal të Preshevës, lëshon këtë : Komunikatë Pas dorëheqjes virtuale të kryetarit të kuvendit komunal, z. Sami Salihu të publikuar në rrjetin social me datë 16.08.2020, në të cilën deklaron se “tërhiqet nga pozita e kryetarit... 

Mustafa uron z. Haradinaj per detyren e re ne krye te Qeverise se Kosoves

   PARTIA DEMOKRATIKE SHQIPTARE   PËR LUGINË TË PRESHEVËS, ME SELI NË PRESHEVË   Shkëlqesisë së Tij, Ramush Haradinaj          Kryeministër i Republikës së Kosovës,   Preshevë, 11. shtator 2017   Më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare  t’ Ju shpreh urimet më të përzemërta e vëllezërore me rastin e zgjedhjes Tuaj... 

PËRGJIGJE PUBLIKE FTESËS CINIKE TË RAGMI MUSTAFËS

Komunikatë e grupit të këshilltarëve të PDSH-së- Preshevë Ftesa publike e bërë me datë 04.02.2017, bërë këshilltarëve të Pdsh-së në shiqim të parë eshtë pozitive por gjërat qëndrojnë ndryshe dhe realiteti është si në vijim: Ne këshilltarët e PDSH-së të cilët për një kohë të caktuar jemi duke vepruar në bazë të mandatit të cilin na e kanë dhënë votuesit në... 

PDSH zgjedh kryesinë e re

Sot, më 24 Dhjetor 2016, Këshilli Qendror i Partisë Demokratike Shqiptare, në mbledhjen e vet të pare, zgjodhi kryesinë e re të Partisë Demokratike Shqiptare, ku pas votimit nga anëtarët e Këshillit Qendror të partisë, sipas numrit të votave të marra mori këtë përbërje për mandatin ardhshëm katër vjeçar: 1.  Mustafë Shaqiri 2. Zejnulla Dauti 3. Armend Ibrahimi 4. Ilir... 

Preshevë – Të dielen më datë 18 dhjetorë 2016 PDSH mban kuvendin e gjashtë zgjedhor

Nesër PDSH ka planifikuar organizimin e mbajtjes së kuvendit të gjashtë zgjedhor të partisë pas përfundimit të zgjedhjeve brendapartiake  në të gjitha nëndegët e saja, ndonëse me parregullësi dhe disa incidente e paknaqësi në disa nëndegë ku elektori i këtij subjekti është në numër dhe në antarësi më i lartë. Vlen të theksohet se PDSH për her të parë hasi në kundërshtime... 

Këshilltarët e PDSH-së kundërshtojnë zgjedhjet

Anëtarët e Kryesisë dhe Këshilltarët e PDSH –së në Kuvendin Komunal në Preshevë    Të indinjuar dhe të shqetësuar: Me situatën e krijuar në nëndegën e Pdsh-së në Rahovicë, ku një grup individësh të papërgjegjshëm, kanë penguar mbajtjen e zgjedhjeve për kuvendin zgjedhorë të partisë, me rrjedhat e përgjithshme të cilat po mbretërojnë në funksionimin e saj, me... 

Sami Salihu, kryetar i nëndegës së PDSH-së në Rahovicë dhe kandidat për kryetar të partisë, tërheq vërejtjen serioze për situatën e krijuar në procesin zgjedhor të Partisë Demokratike Shqiptare

KRYETARI I NËNDEGËS SË FSHATIT RAHOVICË DHE KANDIDAT PËR KRYETAR TË PDSH-së, SAMI SALIHU Në mbledhjen e nëndegës së PDSH-së e caktuar më dt. 03.12.2016 e cila u ndërpre përshkak të situatës së tensionuar në të, sjell këtë: DEKLARATË I brengosur për situatën e krijuar dhe në pamundësi të fillimit të mbledhjes si rezultat i presioneve të panevojshme dhe jo demokratike në... 

PDSH – ftesë publike per simpatizantët e saj në tubimin përmbyllës parazgjedhor

Ftohen të gjithë simpatizantët, aktivistët si dhe mbështetësit e Partis Demokratike Shqiptare që të enjtën datë 21.04.2016, të marin pjesë në manifestimin përmbyllës të fushatës parazgjedhore 2016. Në këtë manifestim do të bëhet prezantimi i kandidatëve për këshilltar si dhe mbyllja e fushatës parazgjedhore. Manifestimi do të udhëheqet nga moderatori Avni Qahili (Avni Qahili... 
© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress