Home » RD

Miratocë – Mustafa: Identiteti kombëtarë në Serbi edhe më tutje po mbetet mollë e ndaluar për shqiptarët

Për të realizuar aspiratat e kahmotshme të shqiptarëve autokton duhet unitet politik, më të bashkuar se kurrë tani janë shqiptarët në koaliconin Shqiptarët e bashkuar me pesë parti politike. Kryetari I PDSH-së, Ragmi Mustafa në Miratoc ka deklaruar se do të luftojnë fuqishëm në mbrojtjen e identitetit kombëtarë. KNSH pas 26 tetorit do të jetë zë I fuqishëm para korit diplomatik,... 

RD ka mbajtur tubimin qendrorë dhe njëherit përmbyllës për zgjedhjet lokale të 6 majit

Një numër i madh i simpatizantëve të RD kanë mbushur sallën e madhe të shtëpisë së kulturës ku në mënyrë solemne është bërë prezantimi i kandidatëve për këshilltarë. E atmosfera festive e këtij tubimi është përcjell me muzikë nga këngëtarët vendor. Në fjalimin e tij kandidati për këshilltarë Besim Abduli ka thënë se RD ka hap një faqe të re të angazhimit politik... 

Rilindja Demokratike ka hapur sot zyrtarisht fushatën elektorale

Rilindja Demokratike ka hapur sot zyrtarisht fushatën elektorale ku ka prezantuar 38 kandidatët e mundshëm për këshilltarë si dhe ka bërë shpalosjen e programit të saj. Në mënyrë solemne janë pritur të gjitha kandidatët, por kulminacioni i duartrokitjeve është shfaqur kur para elektorit është prezantuar kryetari i RD dr Ramiz Latifi. Ne zgjodhëm sallën e kuvendit komunal për hapjen... 

RD gjatë ditës së nesërme do të bëjë shpalosjen e programit zgjedhor për zgjedhjet lokale të 6 majit

Rilindja Demokratike në Preshevë gjatë ditës së nesërme do të bëjë shpalosjen e programit zgjedhor për zgjedhjet lokale të 6 majit. Në këtë tubim promovues do të bëhet edhe prezantimi i kandidatëve potencial për këshilltar të Kuvendit Komunal për mandatin e ardhshëm, shprehet kështu kryetari i Shtabit të Rilindjes Demokratik Naser Nuredini. Tubimi në fjalë do të mbahet në... 
© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch