Deputeti Kamberi mirëpret vendimin për tekstet shkollore për nxënësit e Luginës së Preshevës

Deputeti shqiptar në Kuvendin e Serbisë Shaip Kamberi ka mirëpritur vendimin e Qeverisë së Kosovës për financimin e teksteve shkollore për nxënësit e Luginës së Preshevës

Ai në postimin e tij në Facebook ka shkruar se ky është shembull i mirë i bashkërendimit të politikave për nevojat që ekzistojnë në këtë rajon.

“Prezenca e Qeverisë së Kosovës me projekte konkrete të bashkërenduara me Këshillin Kombëtar Shqiptarë po e formëson përkujdesjen institucionale të Republikës së Kosovës për shqiptarët e Luginës së Preshevës. Faleminderit”, shkruan Kamberi.

Qeveria e Kosovës ka ndarë sot 255 mijë euro për sigurimin e librave për nxënësit e komunave Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc.

Lini një Përgjigje

Previous post Kulti i individit dhe historia e miteve
Next post Vepra “Ambasadorë Amerikanë për Shqiptarët”