Home » Opinione » Dy Kryeministrat , dy presidentet te takohen me perfaqesuesit e tri komunave shqiptare

Dy Kryeministrat , dy presidentet te takohen me perfaqesuesit e tri komunave shqiptare

Kerkohet ne keto momente qe :

Kryeministri i Republikes se Shqipersise dhe Kryeministri i Republikes se Kosoves me
dy presidentet  se bashku Komisonet parlamentare gjegjese 

dhe me ministrit e puneve te brendshme dhe ata te puneve te jashtme te keni nje
takim me urgjence per situaten e krijuar ne Medvegje , Bujanoc dhe Presheve lidhur
me tensionimin e fundit qe Beogradi ka leshuar nje ultimatum per heqejn e
permenderores ne Presheve dhe Flamurin qe hoqi ne Dobrosin .

***
Lideret me larte institucional dhe politik te Prishtines dhe Tiranes te kerkojn dhe
presin ne takim me Kryetaret e tri Komunave shqiptare , te Kryesuesve , shefave te
grupve parlamentare dhe te kryetarve te subjketebve politike qe veprojn ne keto tri
komuna per gjendjen e krijuar  . 

***

Prishtina dhe Tirana te alarmojn kete çeshtje duke e ngrite edhe ne Keshillin e
sigurimin 

Parlamenti i Shqipersie  te harton dhe miratoj nje rezulute ne mbrojtje te drejtave
individuale dhe kolektive te shqiptareve ne tri Komunat  .

07.01.2013 

Refik HASANI .

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress