Home » Opinione » Dy pyetje për Kandidatët për Kryetar të Gjilanit

Dy pyetje për Kandidatët për Kryetar të Gjilanit

Me shkasë : Meqë në Gjilan jemi në balotazh , është interes i opinionit dhe qytetarëve të Komunës son pasi të dy nga kandidatët që tani jan në balotazh nuk jan prononcuar dhe i kan mbetur borxh Gjilanasve që qart, shkurt dhe sakt të deklarohen për dy çështje shumë me rëndësi .

 

 

Dy  pyetje  për  Kandidatët  për  Kryetar  të  Gjilanit

Të nderuar kandidatë për  Kryetar  Komune  ,

 

 

–  I  – Çfarë afroni në fakt që Gjilani  vërtetë të jetë qendër dhe bartëse e zhvillimit të Rajonit të Anamoravës dhe të reflekton dhe të jetë nyje Ekonomike dhe strategjike dhe si të krijohet në mënyrë institucionale  bashkëpunimi ndërkufitarë me  Bujanocin , Preshevën dhe Kumanovën i cili ka munguar dhe

 

–  I I – Cili do të jetë angazhimi konkret për kategorin e qytetarëve të Gjilanit që jan të ardhur nga Medvegja , Bujanoci dhe Presheva që nuk po mundë të rexhistrohen edha pas një dekade e gjysmë ku jan mbi tre mijë veta që nuk po mundë të rexhistrohen .A do të evidientohen dhe të krijohen kushte për integrim dhe si do ti shtroni mbrenda mandatit tuaj këto çështje në nivel qendror dhe instanca tjera .

 

 

 

Për fundë për këto dy çështje që konsiderojm që jan shumë me rëndësi prandaj  opinioni Gjilanas kërkon  dhe pret përgjigje .

 

 

 

 

Ju faleminderit për mirëkuptim                                                                                                          Me respekt !

10 Nëntor 2013  , Lagja Zabel – Gjilan                                                                                          Refik HASANI ,

 

 

 

Aktualisht Këshilltarë  Komunal që propozoi Komitetin për bashkëpunim ndërkufitarë dhe inicoi  që KK i Gjilanit të miraton një rekomandin drejtuar Parlamentit dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës lidhur me të dëbuarit, zhvendosurit dhe shpërngulurit shqiptarë nga tri Komunat .

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch