Home » Lajme » Është hapur konkursi për studime posdiplomike në Shqipëri

Është hapur konkursi për studime posdiplomike në Shqipëri

Ministria e Arsimit e R. Shqipërisë, ka hapur konkursin për studimet në masterin shkencor dhe profesional. Kopjet elektronike kanë arritur në adresë të kryetarit të komunës së Preshevës Ragmi Mustafa, të nënshkruara nga kryeministri Sali Berisha, dhe ministri i Arsimit Myqerem Tafaj. Studentët me gradën shkencore Beachealor, dokumentet e nevojshme mund ti dorëzojnë në fakultetet përkatëse.

Afati i paraqitjes së dokumenteve është i limituar prej 10-15 Tetor.

Kryetari i Komunës së Preshevës Ragmi Mustafa, deklaroi se asnjë dokument i nevojshëm nuk nevojitet i lëshuar nga komuna e Preshevës, vetëm ato të nevojshmet për kandidim, ndërsa kuotat për Luginën e Preshevës, janë vendosur nga Këshilli i Ministrave.

Kryetari në fund të intervistët tha se ata që dëshirojnë të vazhdojnë studimet master, lirishtë mund të vin në kabinetin e tij, dhe ti shikojnë kuotat në tabelat përkatëse, kurse apelon tek të interesuarit që të paraqiten në kohën e caktuar të dorëzaimit të dokumenteve nga 10-15 tetor.

I’ll usually wait until the student complains at least twice before sending them to the nurse free assignment help

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress