Home » Lajme, Vendore » Filloristët e fshatit Geraj me aktivitetet e tyre apelojnë për ambient më të mirë

Filloristët e fshatit Geraj me aktivitetet e tyre apelojnë për ambient më të mirë

Filloristët e fshatit Geraj me me aktivitetet e tyre për pastrimin e rrugëve apeluan bashkëfshatarët e vetë që të jenë më të kujdesshëm në mirëmbajten e ambientit. Ata me brohorima dhe grumbullim të mbeturinave kërkojnë fshatin e tyre të pastër.

Rtv Presheva

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress