Home » Lajme, Vendore » Finalizohet marrëveshja për formimin e koalicionit qeverisës në Preshevë

Finalizohet marrëveshja për formimin e koalicionit qeverisës në Preshevë

Mbrëmë Pdsh, PVD, LR dhe UDSH kanë finalizuar marrëveshjen për formimin e koalicionit qeverisës në Preshevë

Bisedimet katërpalëshe për formimin e qeverisjes së re në Preshevë, kanë mbetur të finalizohen me nënshkrimin e marrëveshjes për bashkëqeverisje.

Këto do të jenë pozitat udhëheqëse në qeverisjen e ardhshme lokale të Komunës së Preshevës:

Kryetari i Komunës: 2+2 – PVD / PDSH
Zv.kryetari i Komunës: 2+2 – PDSH / PVD
Zyra per te rinjë: 2+2 – PVD / PDSH

Këshilli komunal:
PDSH 3 anëtarë
PVD 2 anëtarë
LR 3 anëtarë

Një ndihmës kryetar i komunës PVD
Një ndihmës kryetar i komunës LR

Kryetari kuvendit – LR
Zv.kryetari kuvendit – PDSH
Sekretari kuvendit – LR
Zv.Sekretari i kuvendit – PDSH

Kryeshefi i administrates – LR
Zv.kryeshefi i administratës – PDSH

Avokati i komunes – PDSH

Drejtorati për financa – LR
Drejtorati për urbanizëm – LR
Drejtorati për veprimtari publike – LR

Drejtorati për punë komunale, ndërtimore dhe banesore – PDSH
Fondi per qellime humanitare – PDSH

Administrata lokale tatimore – PVD
Drejtorati i inspekcionit – PVD

Moravica – PVD
Qendra sportive – PVD

Sh.Kultures – PDSH

Biblioteka – LR
Qendra sociale – LR

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch