Home » Lajme » Fjala përfundimtare për Rastin Kleçka, të mërkurën

Fjala përfundimtare për Rastin Kleçka, të mërkurën

Trupi gjykues në rastin “Kleçka”, ka vendosur që të mërkurën t’u mundësohet fjala përfundimtare prokurorit, Mauricio Salustro dhe e mbrojtjes së të akuzuarve në këtë rast.

Fjala përfundimtare ishte paraparë që të jepet nesër, por kjo u shtye për një ditë më vonë, për të mërkurën, me kërkesë të prokurorit Salustro.
Menjëherë pas Salustros fjalën e tij përfundimtare do ta jap avokati i Fatmir Limaj, Karim Khan nëpërmes video-linkut nga Tribunali i Hagës. Krejt kjo pasi që është e pamundur që Khan të vijë atë ditë në Kosovë.

Po ashtu, sot pasdite pritet që Trupi Gjykues të marrë vendim për ndërrimin e vendbanimit të Limajt, kjo pasi që ai ndodhej në paraburgim në Malishevë.

Limaj ka kërkuar që të vijë dhe ta vazhdojë paraburgimin në Prishtinë për shkak se ka filluar shkolla dhe se vajzat e tij duhet të shkojnë në shkollë, transmeton Express.

Njëri prej avokatëve mbrojtës të të akuzuarave, Bajram Tmava, ka kërkuar nga Trupi Gjykues pasi që të gjitha provat janë mbyllur ka kërkuar që të gjithë të akuzuarit të lirohen por prokurori Salustro ka refuzuar.

(RTK)

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress