Fjalimi i Refik Hasanit, i mbajtur më  datën 23 tetor 2023, në Prishtinë

Fjalimi i Refik Hasanit, i mbajtur para të pranishmëve në protestën paqësore, mbajtur në Sheshin ,,Skënderbeu”, më  datën 23 tetor 2023, në Prishtinë

Protesta është organizuar,nën organizimin e Këshillit Organizativë,

Kuvendit Kombëtarë Shqiptarë për Kosovë,  në bashëkpunim me Unionin Shqiptarë i Shoqërisë Civile,me moton:

STOP-Diskriminimit përmesë pastrimit etnik-pasivizimit,në përdorimin e Gjuhës Shqipe, të Simbolit Kombëtarë, në investime e përfaqësime

Lavdi të gjithë të rënëve e të gjitha kohërave dhe ata që kanë kontribuar për lirin dhe mbajtjen gjallë të Preshevës, Medvegjës, e Bujanocit.  

Fjalimi i Refik Hasanit (Video):

http://www.kosovalindore.com/

Lini një Përgjigje

Previous post Departamenti Amerikan i Shtetit kërkon përmbushje urgjente të detyrimeve nga Kurti e Vuçiqi
Next post Vuçiqi pranon epërsinë e Kurtit në Bruksel: Bëri një truk të mirë