Home » Lajme » G Ë Z U A R FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

G Ë Z U A R FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

Të gjithë shqiptarve dhe besimtarëve myslimanë, kudo që janë, i urojmë Gëzuar FESTËN E KURBAN BAJRAMIT.
Urojmë që kjo festë e bekuar të festohet në mirëqenie e begati dhe mirësi në të gjitha familjet. Urojmë që Lugina e Preshevës të gëzoj fat dhe si e tërë, pa u copëtuar asnjë pëllëmbë tokë e bekuar e saj, ti bashkohet Kosovës dhe të realizohet Vullnet tyre politik i shprehur në Referendumin e 1 e 2 marsit 1992, si dhe reciprociteti i plotë i të drejtave kombëtare e njerëzore të shqiptarve të Luginës së Preshevës me serbët e Kosovës.
Zoti i Madhëruar i bekoftë të gjithë myslimanët dhe shqiptarët, kudo që janë!
Kryetari i SHQLPK-së,
Mr. Nehat Hyseni
Në Prishtinë
Më 20 gusht 2018

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch