Home » Lajme, Vendore » Galip Beqir reagon pas seances se KKSH-se

Galip Beqir reagon pas seances se KKSH-se

Galip Beqiri-njoftim

NJOFTIM PER OPINION

Pas séances se Keshillit Kombetar Shqiptarte mbajtur me date 25.12.2014 ku per pika te rendit te dites ishin caktuar propozimi I formimit te komisioneve te Keshillit Kombetar Shqiptar.

Pas debatit te hapur rreth pikave te rendit te dites ku aktiv ishin vetem anetaret e keshillit nga radhet e koalicionit per te drejtat e shqiptareve, tecilet kerkuan sqarime dhe pergjigje konkrete nga propozuesi I ketyre pikave, pergjigje ne keto kerkesa nuk kish

Ne pergjigjet e marra nga kryetari dhe sekretari I Keshillit nuk u verejt aspak gadishmeria qe keto propoyime dhe kerkesa konkretre te koalicionit per te drejtat e shqiptareve qe te jipet pergjigje e duhur ne harmoni me ligjin, statutin dhe rregulloren e Keshillit Kombetar.

Konkretisht ne propoyimet e anetareve nga radha e koalicionit per te drejtat e shqiptareve u ofrua edhe mundesia per t`Ia lene dykomisione k;tij koalicioni e qe nuk u verejt asnje gadishmeri dhe aq me teper ne menyre mosperfillese u injorua kjo kerkese,

Me kete rast ky koalicon e leshoi mbledhjen te cilen edhe ashtu te manget ne materialet e punes e kishte thirrur kryetrari I keshillit.

 

 

Koalicioni I te drejtave te shqiptareve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress