Home » Lajme, Ndërkombëtare » Gjenevë – UPSH organizon projektimin e filmit: Molla e kuqe

Gjenevë – UPSH organizon projektimin e filmit: Molla e kuqe

SHOQATA E MUHAXHIRËVEMolla e kuqe-1

TË KOSOVËS DHE PRESHEVËS

RESHAT AVDIU — PËRFAQËSUES

SHFAQJA E DOKUMENTARIT DHE DEBAT

,, MOLLA E KUQE’’

15 Nëntor 2014 ora 18h-21h

Në sallën Daniel Marko (UNIA – Genève)

5, chemin Surinam 1203 Genève

DOKUMENTARËT E PLOTA MUND T’I SHIKONI NË: Molla e kuqe

http://www.youtube.com/watch?v=UFrzEumBcGs&list=PL838555C938174C49

 Molla e kuqe-libri

 

 

  15 Nëntor 2014

Librat të cilat mund të blihen ose të porositen:

,, Terrori Serb ndaj shqiptarëve të Masuricës dhe Vranjës (1878-1999) ‘’ – R. Avdiu

,, Shqipëria e Vjetër Verilindore e Nishit dhe Toplicës (1878 – 1913) ‘’ – R. Avdiu

“Kusaritë ballkanike ndaj tokave shqiptare”- Reshat Avdiu

“Lulëkuqet në qeli”- Reshat Avdiu

Për çdo informatë mund të informoheni në : +41 78 711 39 10

albinifo-ch

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress