Home » Lajme, Rajonale » Gjuha shqipe, gjuhë zurtare në Maqedoni

Gjuha shqipe, gjuhë zurtare në Maqedoni

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi dekretori Ligjin për përdorimin e gjuhëve dhe Ligjin për ratifikimin e marrveshjes së Prestës, të cilat ligje kishte refuzuar t`i nënshkruaj Presidenti maqedonas Ivanov, të njëjtit në ndërkohë janë publikuar edhe në gazetën zyrtare.

“Mbrëmë unë në cilësinë e Kryetarit të Kuvendit, në kuadër të kompetencave të mia kushtetuese nënshkrova dy dekrete, të cilat mandej bashkë me tekstet përkatëse i dërgova për publikim në gazetën zyrtare” tha Xhaferi.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch