Historia jonë si Komb është shumë e hidhur që të mos nxjerrim mësim prej saj

Read Time:51 Second

Shqiptarët duhet të jenë të vetëdijshem se stuhitë ballkanike ende nuk kanë përfunduar.

Do të jetë detyrë e vetë shqiptarëve që të ndërtojnë ura aty ku ka lumej në mes tyre.

Është me të vërtet ,kohë e fundit ,që shqiptarët së pari të identifikojnë vetën kombëtarisht .

Historia jonë si Komb është shumë e hidhur që të mos nxjerrim mësim prej saj.

Është koha e fundit që ne të bashkohemi dhe të zhvillojmë një kuvendim ndërshqiptar,i cili do të duhej ti përballonte kufijtë e dialogimit të përditshëm ,të vështrimit të pjesshëm të problemit dhe të deklarimit verbal për të ardhmen tonë.

Duke pasur parasysh pikërisht kushtet dhe rrethanat ekzistuese ,ne duhet të jemi të ndërgjegjshëm për veprimet që do të ndërmarrim në të ardhmen si komb.

Shqiptarët përherë kanë jetuar në pritje të mëdha.

Kemi nevojë për rindërtimin e modelit të jetës,jo sipas diktatit dhe intersave të vjetra ,por sipas modelimit në dimension të ri ,duke e orientuar kombin drejt sigurisë .

Hyzri Salihu

Koordinator i FBKSH,së 06.09.2022

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post INTEGRITETI DHE FATI NË MJEGULLNAJËN E NJË KOHE 
Next post Politikani, hajduti, gënjeshtari, krimineli e tradhtari bashkëpunojnë kundër drejtësisë