Home » Lajme » INFORMATË: Sot në komunën e Preshevës qëndroi Atasheu ushtarak nga Amasada e Suedisë

INFORMATË: Sot në komunën e Preshevës qëndroi Atasheu ushtarak nga Amasada e Suedisë

Sot në komunën e Preshevës qëndroi Atasheu ushtarak nga Amasada e Suedisë ku u takua me Kryetarin e Komunës z.Ragmi Mustafa. Tema e bisedës ishte rreth zhvillimeve politike e gjendjes ekonomike si dhe të sigurisë në rajonin tonë.

Gjithashtu Krytari i Komunës  Ragmi Mustafa si dhe koordinatori i zyrës për të rinjë Avni Aliti me ftesë të Ambasadorit z.Michael Davenport të  Ambasadës së Britanisë së Madhe në Serbi me rastin e ditëlindjes së Mbretëreshës Elizabeta II, do të marrin pjesë në ceremonin festive në Beograd.

Njofton kabineti i kryetarit të komunës, Preshevë

Preshevë,

16.06.2011

Social media has a way of magnifying everything that occurs, http://www.topspying.com and the truth is that it’s also helped literally millions of teens feel more connected, more important, and even more empathetic towards others

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress