Home » Lajme, Vendore » Investimi më serioz që nga themelimi i Kompanisë Mediale SPEKTRI

Investimi më serioz që nga themelimi i Kompanisë Mediale SPEKTRI

Nga Dita e Hënë 22 Korrik me fillim prej orës 10.00 do të nisin punimet në
zavendësimin e komplet rrjetit Kabllor SPEKTRI.Që nga viti 2005 kemi dstribuar
sinjalin televiziv me kabllo koleksiale sepse ky metod atëherë edhe ofrohej si i
vetmi nga tregu, kurse tani po e fusim në përdorim kabllon OPTIKE e cila është fjala
e fundit e tehnologjisë të këtijë lloji në zhvillimin e kësaj veprimtarie në
telekomunikacionin modern dhe kablloja koleksiale po shkon në Depot e mbeturinave
tha Menaxheri i Tv-Kabllorit SPEKTRI Burhan Behluli.Kablloja Optike përvec
përmisimit të kualiteit të sinjalit nga Analog në Digjital, do të i sjelle edhe
funksionet shtesë në shërbimet të cilat do të i ofrojm tregut e ato janë: në një
kabllo tri mundësi, Sinjalit Televizivme 70 kanale, Internetin me fuqi sipas nevojës
dhe kërkesës të konsumatorit si dhe shërbimin e telefonisë fikse interne.Në vazhdim
Burhan Behluli tha se përvec shtimit të ofertës në tri shërbime me një kabllo, do të
kemi edhe ofertën ekskluzive me cmime shumë të volitshme për konsumatorët tanë sepse
këtë na e mundëson investimi i ri që po e realizojm me aparaturën më moderne të
prodhimit të fundit e cila i zvoglon harxhimet në minimum për dallim nga aparatua me
të cilën kemi funksionur në 8 vitet e fundit , sidomos kablloja koleksiale e cila
ishte humbës i fuqisë të sinjalit Televizivë dhe të energjisë elektrike dhe e cila
tani po zavendësohet tërësishtë me OPTIKËn.
Në fundë Burhn Behluli i lutë Abonentët që të kenë mirëkuptim gjatë kryerjes të
këtyre punimeve në teren sepse gjatë ditës kurë edhe ekipet janë aktive do të ketë
edhe ndërprerje të herë pasë hershme të sinjalit televiziv por që gjithësesi në
mbrëmje do të normalizohet sinjali kualitativ.
Rrumbullaksimi i realizimit të këtijë projekti nga ana e Kompanisë Mediale Spektri,
më i madhi që nga themelimi i sajë (viti 2003) pritet të përfundoje 45 deri 60
ditë pune prej momentit kurë fillohet.
Kolegë të nderuar ju lusim të e publikone këtë informacion, kuptohet duke e
reduktuar sipas rregullave të mediumit tuaj.Me respekt nga Burhan Behluli
Kryeredaktori përgjegjës i TV-spektri dhe Menxheri kryesor i Kabllorit.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress