Home » Lajme » Jovanoviq: Partitë politike nuk kanë cka të kërkojnë në kampanjën zgjedhore , në të cilën konstantohet se Serbia nuk e ka vendin në Evropë dhe në Perëndim

Jovanoviq: Partitë politike nuk kanë cka të kërkojnë në kampanjën zgjedhore , në të cilën konstantohet se Serbia nuk e ka vendin në Evropë dhe në Perëndim

Agjend konkrete dhe plan i qartë , dhe për këtë mendoj se duhet të punojmë , në afirmimin e politikës sonë të mëtutjeshme, dhe duhet të jemi të aftë ti integrojmë edhe shqiptarët nga Jugu i Serbisë, kroatët, hungarezët dhe Boshnjakët.

Do të ketë qeveri , opozitë , do të ketë parti të ndrysme , mirëpo nuk duhet të ketë pyetje a do të jetë ky vend.Ndërsa unë mendoj se kjo është pyetja kryesore në të cilën ne duhet të punojmë dhe të përgjigjemi.Patjetër duhet të jetë kështu, ajo duhet të jetë moderne , evropiane , demokrate , qytetare , vend i të gjithëve.Në jug të serbisë jetojën më shumë shqiptarë sesa serb në veri të kosovës. dhe ne e dimë që ata ekzistojnë , nuk janë të regjistruar dhe neve nuk na intereson , ne duhet të përqëndrohemi tek banorët që janë shtetas të Serbisë që ti oforojmë jetë më të mirë që ata të ndihen komform ne vendi ku jetojnë që është i sërbebe dhe i tyre ka thënë lideri i LDP Cedomir Jovanoviq.
RTV Presheva

The term means hop over to this portal that something is awesome, smooth or fresh

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress