Ka ardhur koha që Kosova të marrë përgjegjësi për të ardhmën e kombit!

Me thirrjen:

Ka ardhur koha që Kosova të marrë përgjegjësi për të ardhmën e kombit!

Shoqata organizon Tryezen  tematike “”Pavarësia e Kosovës, negociatat dhe Asociacioni”

Me respekt

Prof. Ruzhdi SEFA

Lini një Përgjigje

Previous post <strong>Populli suedez hapi dyert, zemrën e shtruan sofrën në ditët më të vështira për popullin shqiptar të Kosovës</strong>
Next post Trashëgimia komuniste, Tranzicioni dhe “Trekëndëshi i Bermudës”