Home » Lajme, Vendore » KABINETI I KRYETARIT, PRESHEVE – NJ O F T I M

KABINETI I KRYETARIT, PRESHEVE – NJ O F T I M

Presheva-logo Njoftohen te gjithe te interesuarit per studime pasdiplomike dhe Doktorat ne shtetin Turk. Afati per aplikim eshte deri me 31 Mars 2014, edhe ate Online ne adresen www.trscholarships.org ku do te gjeni formularet e aplikimit si dhe kushtet qe duhet plotesuar e dokumentacionin percjelles te nevojshem. Te drejt aplikimi kane te interesuarit per programet studimore te Universiteteve si vijon:

-ALI KUSCU  Programet e Shkencave dhe teknologjise

-IBNI HALDUN Programi per shkenca shoqerore

-YUNUS EMRE  Programi  i Gjuhes Turke

-Programi per Teologji Islame

Bursat e plota per  perfituesit arrijne vleren 375$ ne muaj per studimet Master dhe 500$ per programin e Doktorates,si dhe  sigurimi i konviktit, kurset e gjuhes Turke 1 vjecare, biletat e aeroplanit, sigurimi shendetesore.

 

Presheve

18.03.2014

 

NJOFTON KABINETI I KRYETARIT, PRESHEVE

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch