Home » Lajme, Vendore » Kabineti kryetarit të Komunës së Preshevës: INFORMATE

Kabineti kryetarit të Komunës së Preshevës: INFORMATE

INFORMATE

 

Kabineti kryetarit të Komunës së Preshevës, njofton se kryetari Ragmi Mustafa sot është duke marrë pjesë në Konferencën Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut që po mbahet në Kumanovë. Kjo konferencë po mbahet në saje të 10 Dhjetorit –  Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut. Pjesëmarrës në këtë konferencë janë duke marrë pjesë delegacione nga Gjermania, Shqipëria, Kosova, Lugina e Preshevës, Maqedonia, dhe nga delegacioni i BE-së.

10 dhjetori shënohet në gjithë botën, me rastin e sjelljes së Deklaratës Universale prë të drejtat e njeriut 64 vite më parë.

 

NJOFTON KABINETI I KRZETARIT, PRESHEVE

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress