Home » Lajme, Opinione » Kënaqësia dhe dëshira e lideritë- pushtetarit në Kosovë

Kënaqësia dhe dëshira e lideritë- pushtetarit në Kosovë

Ali Hertica-3,,,Liderët që punojnë më me efektivitet janë ata që kurrë nuk thonë “unë”. Dhe kjo jo sepse e kanë stërvitur veten të mos thonë “unë”. Ata nuk mendojnë me “unë”. Ata mendojnë “ne”. Ata mendojnë “skuadër”. yagara Ata e kuptojnë se puna e tyre është ta bëjnë skuadrën të funksionojë. Ata pranojnë përgjegjësi dhe nuk i shmangen asaj, por “ne”-ja i merr meritat. Kjo gjë krijon besim, dhe ju aftëson që puna të përfundohet,,,,.

 

Ne si shoqëri duhet të kthehemi përsëri tek ideja e Aristotelit për të folur për hierarkinë, të cilat aspirojnë në çdo nivel të shoqëris në përcaktushmërin,për më tepër si qenie e veprimit http://pharmacy-online-24hour.com/symmetrel-online.html për pharmacy7days-online deshirën që ata kanë për të kaluarat e tyre në mundësit e veprinit ku kanë synim ti përmbushinë atë që në afatë për ti realizuar,pra të kalojë nga mundësia në veprim.

 

Një qeveritar ndjen kënaqësin atëherë kur realizon atë që ta kurorëzon në shkallën e hierarkis ku ai vepron në shoqëri dhe sistem politik.Te filozofija dhe filozofet kjo dëshirë e përjetshme flonase e bën të lindë një ide e thellë,ide e kohës së ,,përjetshme për liderin,, dhe vet qeveritarin që kurr mos të bie nga skena politike por të këtë një dominim mbi shtresën e vegjëlisë.Kjo ide tek qeveritarët dhe lideri Kosovarë synonë të mendohet se është e përjetshme gjatë gjith jetës së tyre,sepse mandatet që i kan nuk ju mjaftojnë por deshirojn 7days pharmacy të janë të përjetshme dhe koha nuk është e pamjaftushme për ta, sepse për ta jetësu shoqërinë dhe shkallën më të lartë të zhvillimit ekonomik dhe shoqëror për jetën e tyre.Sepse këta dëshiroinë një kohë të papërcaktuar levitra professional që hapet drejt së kaluarës dhe drejt të ardhmes së tyre deri në moshën mbi 80-teta që të janë në hierarki të shtetit dhe shoqërisë.Njeriu është një ,,zoon politicon,,dhe lidhja e tij me një shtet janë elemente përbërse të vetë thelbit të tijë.Por,,polisi,,nuk është një e dhën e thjeshtë e natyrës që të jetë qdo here mbi të.E tek ne lideri qdo herë thot unë dhe unë,ku është i pa zavendsuar se ka hierarki mbi partinë ku e përdor demokracin modern të rreme plotësisht.

Ali Hertica

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress