Home » Shëndetësi » Kërkohet bashkëpunim në mes të mjekëve të Luginës

Kërkohet bashkëpunim në mes të mjekëve të Luginës

Mjeket studio e hapurShoqata e Mjekëve të Luginës e cila është themeluar fundivitin e kaluar nëpërmjet të emsionin version plus në Rtadiotelevizionin Presheva ka përcjellur mesazhin për mes këtij emisoni që të ketë  bashkëpunim në mes mjekëve të Luginës .

 

Shoqata e Mjekëve të Luginës e cila është themeluar fundivitin e kaluar nëpërmjet të emsionin version plus në Rtadiotelevizionin Presheva ka përcjellur mesazhin për mes këtij emisoni që të ketë  bashkëpunim në mes mjekëve të Luginës .Shoqata në fjalë ka të evidentuar mbi 70 mjek nga Lugina ka theksuar ve ç tjerash kryetari i kësaj shoqate  Beqir Nuhiu, kirurg. Ndërsa zëvendëskryetari I shoqtaës Adnan salihu spe I praksës së përgjithme në Bujanoc dhe psikiatri Fejzulla Nebiu vetëdijsimin e qytetarëve në fushën e shëndetësisë  e vlerësojnë jot ë kënaqshme. Prioritet i kësaj shoqate në periudhën vijuese është zhvillimi I punës në terren me qytetarët për tu informuar dhe për tiu  shmangur sëmundjeve eventuale.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch