Home » Lajme, Vendore » Këshilli Komunal i Preshevës mban mbledhjen e tetë të tij

Këshilli Komunal i Preshevës mban mbledhjen e tetë të tij

Kryetari Komunës ka mbajtur mbledhjen e radhës të këshillit komunal e teta për këtë vit kalendarik.

Si pika të rëndësishme ishin Shqyrtimi i konkluzionit mbi realizimin e programit “Lufta kundër Covid-19” me numër 400-57/2020 dhe kërkesa për hapjen e grupit gjysëmditor – të përzier të Entit Parashkollor: “8 Marsi” -dega në fshatin Raincë ku me shumicë votash u aprovuan këto pika.

Gjithashtu u diskutuan dhe u miratuan disa kërkesa të qytetarëve tek pika e fundit të ndryshmet.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch