Home » Lajme, Vendore » Këshilli Komunal ka mbajtur mbledhjen e dhjetë të rregullt

Këshilli Komunal ka mbajtur mbledhjen e dhjetë të rregullt

Në prani të anëtarëve të këshillit komunal është mbajtur sot mbledhja e dhjetë e rregullt me radë ku është  shqyrtuar dhe miratuar  kërkesa e investitorit potencial Evo Crete nga Gjemrania për investime në komunën e Preshevës, ku për këtë pike pati diskutime mes anëtarëve të këshillit komunal. Pika tjetër e radhës ishte shqyrtimi dhe miratimi i vendimit mbi hartimin e planit regjional të menaxhimit me mbeturina,ku dhe kjo pikë e rendit të ditës  u aprovua nga ana e anëtarëve  të Këshillit komunal pasi kishte të bënte me jetën e qytatrëve të komunës së Preshevës. Pikat tjera të seancës së sotme shqyrtimi kërkesave dhe të ndryshme  do të mbahen në mbledhjen e radhës të këshillit komunal.

(RTP)

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress