Home » Lajme, Vendore » Këshilli Nacional – Kumtesë

Këshilli Nacional – Kumtesë

Beqiri Ambasadori SHBAMe ftesë të Ambasadorit amerikan në Beograd Michael D.Kirby, alumnistët e programit ndërkombëtar për lidership morën pjesë në koktejin e organizuar nga Ambasada e Shtetevetë Bashkuara të Amerikës, në Beograd.

Në këtë takim solemn ishte I pranishëm edhe Kryetari I Këshillit Kombëtar Shqiptar Galip Beqiri, I cili gjatë bisedës me ambasadorin amerikan, e njoftoi lidhur me problemet me tëcilat përballen shqiptarët nëLuginë të Preshevës, me theks të veçant, shprehi paknaqësinë e shqiptarëve, për padrejtësinë e cila po I bëhet shqiptarëve lidhur me zvogëlimin e numrit të anëtarëve për Këshill nacional nga 29 në 15 anëtar.

Nga ana tjetër Ambasadori amerikan u zotua se për këtë paknaqësi të shqiptarëve do ta shprehë edhe tek autoritetet shtetërore nëSerbi dhe do të angazhohet që kjo çështje të zgjidhet sa më shpejt.

 

 

 

 

 

NëBujanoc                                                                          Shërbimipërinformim I KKSH-së

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress