Home » Vendore » Këshilli Nacional: TELEGRAM URIMI Këshilli Nacional: TELEGRAM URIMI K

Këshilli Nacional: TELEGRAM URIMI Këshilli Nacional: TELEGRAM URIMI K

KËSHILLI KOMBËTAR SHQIPTAR

Republika e Kosovës

Presedeca e Republikës së Kosovës

Atifete Jahjaga – Presidente

 

Republika e Kosovës

Parlamenti i Republikës së Kosovës

Jakup Krasniqi – Kryetar

 

Republika e Kosovës

Qeveria e Republikës së Kosovës

Hashim Thaçi – Kryeministër

 

TELEGRAM URIMI

Për përvjetorin e Katërt të Pavarsisë së Republikës së Kosovës

 

E nderuara Presidente Jahjaga

I nderuari Kryeparlamenar Krasniqi

I nderuari Kryeministër Thaçi

 

Në emër të Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe në emër të shqiptarëve të Luginës së Preshevës tiu përgëzoj përvjetorin e katërt të pavarsisë së Republikës së Kosovës.

Sot mbushen katër vjet nga shpallja solmne e pavarsisë së Republikës së Kosovës si shtet i pavarur dhe sovran nga një përpjekje dhe sakrificë shekullore për realizimin e saj. Kosova ka bërë përparim të rëndësishëm në ndërtimin e shtetit dhe demokracisë duke vendosur standardet më të larta të të drejtave, si të pakicave ashtu edhe të drejtat qytetare.

Uroj që këto të jenë standarde për gjithë Ballkanin, ashtu edhe për Luginën e Preshevës, të cilët kanë shkrirë bashkarisht përkushtimin dhe angazhimin për realizimin e përpjekjeve të të drejtave themelore.

 

 

Këshilli Kombëtar Shqiptar

Galip Beqiri – Kryetar

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress