Home » Lajme, Vendore » Këshilli Nacional: URIME 2013

Këshilli Nacional: URIME 2013

URIME VITI I RI,

URIME 2013

Urojmë të gjithë shqiptarët për një vite të mbarë, duke e parë vitin 2013
si vitë i sfidave dhe detyrave të të gjithëve në obligimet dhe detyrimet e
ndërmarra e që parashikon përgjegjësinë e madhe.

Viti 2013 është vitë i përgjegjësive të mëdha të shqiptarëve në Luginën e
Preshevës. Ashtu si unë, të gjithë shqiptarët urojnë, që shqiptarët që
jetojnë në këto hapësira të shndërrohet në një shoqëri që udhëhiqet nga
vlerat dhe virtytet, ku shqiptari të ndjehet i lirë dhe i barabartë në një
hapësire ku demokracia ka peshën dhe rendësin që kërkon e ardhmja!

 Në vitin 2013 urojmë që të gjitha arritjet e deritanishme në arsim,
kulturë, informim dhe përdorim zyrtar të gjuhës dhe shkrimit shqip të na
nxisin që së bashku të përballojmë sfidat që po zbërthehen nga politika
pan-rajonale.

Ecja përpara dhe përmisimi i këtyre fushave kyçe në përmasimin e jetës së
qytetarëve tanë nuk duhet të ndihen të rrezikuara nga presionet dhe
imponimet politike. Të drejtat janë të garantuar qoftë nga ligjet, qoftë
nga konventat ndërkombëtare.

Urojë që të gjithë, të moshuarit, fëmijët, të rinjtë, nënat, prindërit,
familjet në nevojë dhe të pastrehët për një vite të mbarë, për një vite të
suksesit.

 Urime.

Këshilli Kombëtar Shqiptarë

 Galip Beqiri – Kryetar.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress