Home » Lajme, Vendore » Këshilli Organizues i takimeve të vendlindjes Priboci 2013 – NJOFTIM

Këshilli Organizues i takimeve të vendlindjes Priboci 2013 – NJOFTIM

2 Responses

  1. Kristen Harrell thotë:

    Unë, autori i këtij artikulli, pata rastin historik dhe fatin në jetë, që të bashkëpunoja me të në organizatën ilegale kombëtare LËVIZJA NACIONAL ÇLIRIMTARE E KOSOVËS DHE E VISEVE TJERA SHQIPTARE NË JUGOSLLAVI » (LNÇKVSHJ).

  2. Vazhdojmë rrugën përpjetë, por gjithnjë ndiejmë një lehtësi. Ajri i pastër, natyra e bukur me pamje vjeshte, ndjenjat e vendlindjes, pemët e mbushura plot me fruta natyrale, sikur na forcojnë e na bën të ndjehemi të çlodhur e të relaksuar. Dhe vërtetë ashtu ishte.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress