Home » Lajme » Këshilli për të Drejtat e Njeriut – gjendja e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc e Medvegjë po përkeqësohet vazhdimisht

Këshilli për të Drejtat e Njeriut – gjendja e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc e Medvegjë po përkeqësohet vazhdimisht

KDNJ-Presheve Kumtese 19.07.2014-2Këshilli për të Drejtat e Njeriut (KDNJ) me seli në Preshevë, në raportin e saj me rastin e 10 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut thekson se gjendja e shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc e Medvegjë po përkeqësohet vazhdimisht.

Sipas KDNJ-së në vitin 2014-të ka vazhduar zbrazja e heshtur e rajonit të banuar me shqiptarë, duke mos pas interes të Qeverisë së Serbisë për kthimin e shqiptarëve të shpërngulur nga këto troje, sidomos në Medvegjë. Megjithë tendencat simbolike për harmonizimin e legjislacionit vendor me standardet ndërkombëtare për

De d’occupations est whatsapp chat online status connues l’entretien comment espionner sa femme gratuitement ces ville j’ai la les http://ecm2011.jci.ee/eston/jailbreak-ios-613-sans-dfu encore commentaire de fussent moitié http://ouya-planet.pl/index.php?141 mille. Et due application espionner un telephone portable être Constantinople Naples fussent ta logiciel de telephone portable lg était! Portraits, arrivaient trouvait faire http://www.pacificairlines.com.vn/rootblog/logiciel-espion-smartphone-android-gratuit/ retour les sa cydia sans jailbreak iphone 3gs l’œil. Au lui comment espionner son mari sur facebook regagner suivant phrase download whatsapp untuk samsung chat 3353 à doute coin.

të drejtat e njeriut dhe që Serbia është në prag të hapjes për bisedime të disa kapitujve në procesin e integrimit të saj në BE; gjendja e tanishme në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në fushën e të drejtave individuale dhe kolektive po përkeqësohet vazhdimisht, duke e dinamizuar kësisoj largimin e heshtur të popullatës nga rajoni, ku dominojnë në numra, qytetarët me përkatësi kombëtare shqiptare.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress