Home » Lajme, Vendore » KËSHILLI PËR TË DREJTAT E NJERIUT: Reagim

KËSHILLI PËR TË DREJTAT E NJERIUT: Reagim

Reagim

 

 

Këshilli për të Drejtat e Njeriut dënon veprimin e gazetarit të RTV “Bujanoci”, Mukarrem Ahmeti ndaj kryeredaktorit të revistës “NACIONALI”, Baki Rexhepi. Këshilli për të Drejtat e Njeriut i vlerëson veprimet përkatëse si tendencë për ta disiplinuar informimin dhe si sulm ndaj së drejtës së gazetarëve për të informuar, të garantuar me konventat ndërkombëtare për të drejtat e njeriut.

 

KDNJ fton të gjithë gazetarët dhe përgjegjësit e mediave që të përmbahen nga konfliktet verbale e të veprojnë në kuadër të normave ligjore dhe të respektimit të kodit etik të veprimtarisë së tyre profesionale dhe kolegiale.

  Kryetari i Këshillit për të Drejtat e Njeriut

                                                                                      __________________________

Belgzim Kamberi

Preshevë, 13 qershor 2012                  

One Response

  1. Po pse be pe akuzoni mukin, kur e dini edhe ju se nagipi e ka shty me bo kshtu.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress