Home » Lajme, Vendore » KN Kumtesë

KN Kumtesë

KUMTESË

 

 

 

KNSH-Kumtese 19.03.2015Kryetari i Këshillit kombëtar shqiptar, Jonuz Musliu, ka pritur dje në takim atasheun ushtarak të SHBA-së të akredituar në Beograd, z. Taft Blekbern dhe shefin e zyrës për bashkëpunim me jashtë z. Koti N. Shej.

 

Kryetari Musliui njoftoi mysafirët me funskionimin, qëllimet dhe rolin e Këshillit kombëtar shqiptar si dhe me problemet e bashkësisë shqiptare.

 

KN-Ambasadori amerikanMusliu I falënderoj për interesimin e vazhdueshëm që po tregon ambasada amerikane jo vetëm për KKSH-në por edhe për tejkalimin e sfidave lidhur me përmirësimin e pozitës së bashkësisë shqiptare krahas afirmimit të modeleve të cilat po aplikohen tashmë në rajon.

 

Në Bujanoc,

19.03.2015

Shërbimi për informim i KKSH-së

 

 

 

 

K R Y E T A R

JonuzMusliu

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

Home » I pakategorizuar » KN-Kumtese

KN-Kumtese

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress