Home » Lajme » Joe DioGuardi – Gjate qendrimit tone ne Washington, DC dhame interviste per VizionPlus rreth gjendjes ne Maqedoni si dhe arrestimin ne France te Ramush Haradinajt

Joe DioGuardi – Gjate qendrimit tone ne Washington, DC dhame interviste per VizionPlus rreth gjendjes ne Maqedoni si dhe arrestimin ne France te Ramush Haradinajt

Joe DioGuardiDioGuardi – Gjate qendrimit tone ne Washington, DC ku morem pjese ne ceremonin e inagurimit te Presidentit Trump, ne dhame intervista per VizionPlus TV. Ju lutem klikoni ne videon e meposhteme per te pare nje permbledhje ne shqip te intervistave tona per ceshtje si gjendja aktuale ne Maqedoni si dhe arrestimi dhe paraburgosja ne France e Ramush Haradinajt, ish-Kryeminister i Kosoves. 

Sinqerisht,
Joe DioGuardi                                    Shirley Cloyes DioGuardi                        
  President                                  Keshilltare per Ceshtje te Ballkanit    
https://youtu.be/e5W5B8TASrs

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch