Home » Lajme, Vendore » Komuna e Bujanocit perfituese e dy cmimeve ne Panairin Nderkombetar “PRISHTINA 2013”

Komuna e Bujanocit perfituese e dy cmimeve ne Panairin Nderkombetar “PRISHTINA 2013”

Komuna e Bujanocit ne cilesine e pjesemaresit dhe ekspozuesit ne kete Panair

“PRISHTINA 2013”  permes Stendes falas qe i siguroi Oda Ekonomike e Kosoves i cili zgjati plot 4 dite rresht i fitoi dy cmime nga komisioni perkates i organizatorit OEK nen patronatin e Qeverise te Kosoves.Cmimi i pare ishte per pjesemarje profesionale gjitheperfshires dhe guximshmeri sepse kurre me par Komuna e Bujanocit nuk kishte qene pjese e Panaireve dhe Manifestimeve ekonomike te ketije llojit ne Kosove.Dhe cmimi i dyte na u nda per Stenden ne mesin e dhjete me te vizituara 140 sa ishin pjesemarese dhe ekspozues ne kete Panair Nderkombetar.Arsyeja  pse Stenda e Komunes se Bujanocit ishte aq shume e vizituar ndikoi kryesisht fakti sepse kete Stende e paten ne dispozicion dhe e shfrytezuan maksimalisht me shume se 20 Compani,Firma dhe veprimtari tjera nga Bujanoci dhe Presheva dhe kjo ndikoi drejtepersedrejti qe hapesira e rezervuar per komunen tone ne kete Panair te terheqe nje numer rekord te vizitoreve. Ne funde te Panairit gjithe njezeri u pajtuam se pjesemarja ne kete ngjarje, si ajo e Administrates komunale te Bujanocit poashtu edhe e atyre Bizneseve qe e paten rastin te kene kontakte dhe te zhvillojn takime te reja me konsumatoret dhe partnere te ri bashkepunimi ne te ardhmen u vleresua shume pozitive e suksesshme e sidomos kur kihet parasyshe se kjo pjesemarje ishte e para e ketije llojit.

Nexhat Behluli – Zyra për Zhvillim Ekonomik lokal.

 

 

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress