Home » Lajme, Vendore » Konvokohet seanca e III-të e Kuvendit të komunës, këto janë pikat e rendit të ditës

Konvokohet seanca e III-të e Kuvendit të komunës, këto janë pikat e rendit të ditës

Pë ditën e enjte më 27.04.2017 prej orës 10,oo është ftuar seanca e III e Kuvendit komunal. Për këtë seancë janë propozuar këto pika të rendit të ditës:
1. Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim Aktvendimit mbi formimin e komisionit për hartimin e propozimit të Programit vjetor të mbrojtjes, rregullimit dhe shfrytzimit të tokës bujqësore në territorin e komunës Preshevë për vitin 2018
2. Konstatimi i dorëheqjes së parevokueshme të antarit të Këshillit drejtues të Shtëpisë së Kulturës “Abdulla Krashnica”-Gani Veseli
3. Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim Aktvendimit mbi shkarkimin e UD drejtorit të Shtëpisë së Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë
4. Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim Aktvendimit mbi emërimin e UD drejtorit të Shtëpisë së Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë
5. Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim Aktvendimit mbi ndryshimin dhe plotësimin e Aktvendimit mbi emërimin e Komisionit për plane të komunës së Preshevës
6. Shqyrtimi dhe miratimi i Vendimit për Binjakëzimin e komunës OSMON GAZI-Turqi me komunën e Preshevës
7. Të ndryshme

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch