KQZ në Serbi ka shpallur rezultatet zyrtare, Shaip Kamberi fiton mandatin e deputetit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Serbi ka shpallur rezultatet zyrtare të procesit të mbajtur më 17 dhjetor.

Sipas rezultateve finale, Shaip Kamberi, kryetar i Partisë për Veprim Demokratik, do të jetë i vetmi shqiptar që ka fituar ulëse për kuvendin e Serbisë.

Gjithsejtë janë 10 lista që do të kenë përfaqësim në kuvend; SNS 129 ulëse, “Serbia kundër dhunës” 65 ulëse, SPS 18, Nada 13, “Zëri i Popullit” 6, Zurkoliq 2, Uglanin 2, ndërsa Shaip Kamberi dhe Partia Ruse nga 1 mandat.

Lini një Përgjigje

Previous post Bislimi: Do ti mbështesim në vazhdimësi mediat dhe bashkëatdhetarët tanë në Luginë
Next post KE insiston që serbët e Kosovës me pasaporta serbe të udhëtojnë pa viza