Kryeministri Rama: Shqipëria nuk ndalet së luftuari për pastërtinë e luftës së UÇK-së

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shkëputur një pjesë të fjalimit që e ka mbajtur në OKB që ka të bëj me Kosovën dhe e ka postuar në Facebook.

“Shqipëria nuk do të ndalet së luftuari për pastërtinë e luftës çlirimtare të Kosovës dhe rishikimin e Rezolutës së Këshillit të Europës në mbështetje të raportit famëkeq të tregimtarit Dick Marty!”, tha Rama.

Lini një Përgjigje

Previous post Mbyllet Qendra e Kulturës në Malme të Suedisë!
Next post Nga fillimi i muajit të ardhshëm nis regjistrimi i popullsisë në Luginë të Preshevës