Home » Lajme » Kryetari i komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa do të takohet sot në Prishtinë me zv.Ministrin e Arsimit z.Nehat Mustafa

Kryetari i komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa do të takohet sot në Prishtinë me zv.Ministrin e Arsimit z.Nehat Mustafa

 INFORMATË

Kryetari i komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa do të takohet sot në Prishtinë me zv.Ministrin e Arsimit z.Nehat Mustafa.

Tema e takimit do të jet regjistrimi i studentëve në Universitetin e Prishtinës në vitin akademik 2011/2012, ku për shkak të kuotave të pakta që u ndan për Luginën e Preshevës shumë nxënës mbetën pa u regjistruar edhe pse arritën pikët e nevojshme për regjistrim, prandaj do ti kërkohet Ministrit që ti mundësohet regjistrimi i të gjith studentëve të rinjë që arritën pikët e nevojshme për regjistrim në këtë afat  si dhe dyfishimi i kuotave për afatin e dytë të regjistrimit të studentëve për këtë vit akademik.

 

NJOHTON KABINETI I KRYETARIT TË KOMUNËS, PRESHEVË

 

Preshevë,

17.08.2011

When social media turns bad http://www.topspyingapps.com teens often turn to social media as a way of getting away from the problems in their life, but the reverse happens as well problems online have a way of escalating into physical confrontations in the real world

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress