Home » Lajme, Vendore » Kryetari i Preshevës Ragmi Mustafa uron gjithë besimtarët e besimit Islam muajin e shenjtë të Ramazanit

Kryetari i Preshevës Ragmi Mustafa uron gjithë besimtarët e besimit Islam muajin e shenjtë të Ramazanit

I nderuari Myfti Limani,
Të nderuar besimtarë të besimit islam,

 

 

Ragmi Mustafa-1Jam i nderuar që në emër të Kryetarit të Komunës së Preshevës dhe në emrin tim personal, të shpreh urimet më të sinqerta për fillimin e Muajit të shenjtë të Ramazanit, Juve dhe gjithë qytetarëve të besimit islam.

Edhe këtë vit, ashtu si edhe për vitet në vijim, urojmë që muaji i madhërishëm i Ramazanit të gjejë familjet tona në harmoni, mirëqenie, lumturi dhe përplot  dashuri.

Në muajin e shenjtë të Ramazanit paraqet simbolin e sakrificës, devotshmërisë, bamirësisë dhe adhurimit ndaj zotit. Uroj që të gjithë të jemi të bashkuar duke u ndihmuar skamnorëve dhe nevojtarëve.

 

Urojmë që edhe këtë vit, muaji i madhërishëm i Ramazanit të pasqyrojë në mënyrë të denjë bindjen fetare dhe sprovën për t’iu përkushtuar lartësimit shpirtëror.

 

Në emër të Kryetarit të Komunë Komunës së Preshevës dhe në emrin tim edhe njëherë ju shpreh përgëzimet më të sinqerta.

 

 

 

17 qershor 2015,

Me respekt,

Dr. Sc. Ragm Mustafa

Kryetar i Komunës Preshevë

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress