Home » Këshilli Nacional, Lajme, Vendore » Kryetari Musliu takim me ekspertët e OSBE-së

Kryetari Musliu takim me ekspertët e OSBE-së

K U M T E S Ë

Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), kryetari Jonuz Musliu, u takua me eksperten për projekte në kuadër të OSBE, Valery Perry, me bashkëpunëtorë.

Musliu dhe OSBE 2017Kryetari Musliu e njoftoi me rrjedhat e KKSH-së, punën dhe çështjet që presin të zgjidhen duke vënë theksin në çështjet e arsimit, kulturës, informimit dhe përdorimit zyrtarë të gjuhës dhe shkrimit shqip, sikur dhe çështjet me rëndësi të veçantë për shqiptarët e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës.

Vlen të theksohet se gjatë takimit vëmendje e veçantë i kushtua projektimit dhe projektet që kanë të bëjnë me rininë.

Bujanoc, 20.02.2017                                      Shërbimi për informim i KKSH-së

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch