Home » Lajme » Kryqin e Kuq në Preshevë në bashkëpunim me të Vrajes ka realizuar projektin për ti ardhur në ndihmë me produkte ushqimore dhe higjenike familjeve në nevojë

Kryqin e Kuq në Preshevë në bashkëpunim me të Vrajes ka realizuar projektin për ti ardhur në ndihmë me produkte ushqimore dhe higjenike familjeve në nevojë

Është hera e dytë që kryqi i kuq në Preshevë në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Vrajes ka realizuar projektin për ti ardhur në ndihmë me produkte ushqimore dhe higjenike familjeve në nevojë, fëmijëve jetim, pensionistëve kryesisht shtresës së varfur të komunës së Preshevës. Sipas Halimit vlera që përmbajn këto ndihma arrin 35 mijë euro me shpresë që mjete materiale do të jenë të mjaftueshme për familjet që janë të lajmëruara në qendrën sociale edhe pse ai shton se ekziston edhe një numër më i madh i cili lajmërohet herë pas here në ndihmë . Duke mos harruar se shpërndarja e këtyre pakove bëhet duke filluar nga dita e hënë.
RTV Presheva

I want to share my favorite films that revive my activist-educator spirit and, http://www.essaysheaven.com/ within a couple of hours, leave me feeling energized, connected, hopeful, and more courageous

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch