Home » Kulturë » “Kurani në jetën e përditshme”- Emisioni më i ri në radio Kontakt!

“Kurani në jetën e përditshme”- Emisioni më i ri në radio Kontakt!

Radio Kontakt"Kurani në jetën e përditshme"   

Emisioni më i ri në radio Kontakt, çdo ditë në orën 18.00

 Nga 1 tetori për 60 minuta me radhë do të flitet për rëndësinë dhe domethënien e Kuranit të madhërishëm.

Ndiqni çdo ditë emisionin "Kurani në jetën e përditshme", nga ora 18.00-19.00!   

www.radiokontakt.al

Si ta zbatojmë Kuranin në jetën e përditshme, apo si ta jetojmë jetën tonë sipas mësimeve kuranore?

Komente dhe qartësime rreth librit universal të të gjithë njerëzimit; rreth këtij manuali jetësor për gjithësecilin. 
Kurani është drita e udhëzimit për çdo zemër, prandaj përfitoni sa më shumë përmes dëgjimit të teologut Lulzim Plloçi dhe sureve të interpretuara nga aktori Esat Teliti. 

Radio Kontakt - Kënaqësia e Ditës Suaj!   (89.3 MHz)

Address: St. "Fadil Rada", New building, nr. 58, floor V.

Tel: 003554254282, 003554271610; 
E-mail:media@radiokontakt.al

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch