Home » Lajme » Kurir: DEPUTETI HALIMI PËR 6 MUAJ KA SHPENZUAR RRETH 6.000 EURO PËR DERIVATE

Kurir: DEPUTETI HALIMI PËR 6 MUAJ KA SHPENZUAR RRETH 6.000 EURO PËR DERIVATE

Kurir: Deputetët harxhojnë 7 tonelata derivate në ditë!

Deputeti shqiptarë i dyti në listë

DEPUTETI  HALIMI PËR 6 MUAJ KA SHPENZUAR RRETH 6.000 EURO PËR DERIVATE

 

Harxhimet ditore të derivateve në ditë për Deputet kapin shumën 28 litra.

 

Dita në Parlamentin Republikanë, edhe kur është e caktuar seanca dhe nuk është mbajtur, detyrimet e tatimeve kapin shumën 1.141. 878 dinarë, kanë thënë në shërbimin për finansa të palamentit, bënë të ditur Kurir.

Edhe pse mëherët udhëheqësit e patlamentit janë arsyetuar se shuma më e madhe e parave shpenzohen në letër, printime dhe kpjime, këto gjëra nuk hyjnë fare në shumën e lartpërmendur.

Parasegjithash më së shumti kushtojnë derivatet, të cilat deputetët e harxhojnë për të ardhur në mbledhje, shuma e tyre arrinë  45.777.797  dinarë  për gjashtë mujorin e parë të këtij viti, gjegjësisht për 52 ditë pune!

Për tu mbajtur një seancë parlamentare, deputetëve vetëm për derivate i paguajmë 880.342 dinarë, (më shumë se 7.000 litra ), qka nënkupton se qdo njëri nga ata mesatarisht në ditë shpenzon 3.500 dinarë!

Për këto para mund të blihen 28 litra derivate, gjegjësisht edhe të kalohen 400 kilometra!

Siç shkruan, Kurir, ndoshta çdo Deputetë nuk udhëtonë çdo ditë, përshembull magjistralen Beograd-Kralevë dhe anasjelltas,

Atyre të cilët nuk kanë banesë Beograd I paguhet fjetja në hotele, qka do të thotës e për pjesën e parë të vitit për këtë gjë janë shpenzuar 1.557.500 dinarë, dhe kjo do të thotë se për çdo seancë për Hotel janë paguar rreth 30.000 dinarë.

 

Rekordin për shpenzime e mbanë Bajrami ndërkaq i dyti radhitet Halimi

Rekordin apsolut të kilometrave të kaluara e mabën deputeti i grupës së pakicave, Bajram Omeragiç, ai për gjashtë muajtë e parë të këtij viti ka shpenzuar saktësisht 567.882 dinarë.

Pas tijë radhitet Deputeti shqiptarë Riza Halimi i cili për gjashtë muajtë e parë të këtij viti ka shpenzuar 593.572 dinarë, (rreth 6.000 euro) për derivate.

Përafërsisht me Halimin dhe Bajramin kanë shpenzuar edhe deputetët e radikalëve, bënë të ditur Kurir.

Marrë nga Kurir

Build life skills into the flow of the spy on cell phone school day, providing instruction on kindness, communication styles, friendship, and conflict resolution

One Response

  1. geci thotë:

    edhe ma shume bile duhet me harxhu, me se largu prej beogradit eshte ky

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress