Home » Lajme » Kuvendit Komunal i Gjilanit – drejtuar Parlamentit të Kosovës për të zhvendosurit shqiptarë nga Lugina

Kuvendit Komunal i Gjilanit – drejtuar Parlamentit të Kosovës për të zhvendosurit shqiptarë nga Lugina

Gjilani fotoSot në Seancën  e  Kuvendit  Komunal  të  Gjilanit të filuar në ora 10:00

 

 

Një  Rekomandim drejtuar  Parlamentit  të  Kosovës  për të zhvendosurit shqiptarë nga Presheva , Bujanoci  dhe  Medvegja

 

 

Sot në këtë seancë kërkuam,që të nxirret një akt që ka peshën , rëndësin e një institucioni më të lartë legjislativ lokal duke treguar me shkrim arsyeshmërin dhe mbështetjen që të nxjerr një  Rekomanadim-Konkluzion që do ti drejtohet dhe adresohet  institucioneve më të lartë të Republikës së Kosovës për qytetarët që tani kan qëndrim dhe jan vendosur në Komunën e Gjilanit  si kategori e të dëbuarve, zhvendosurve dhe shpërngulurve shqiptarë nga komuna e Preshevës , Bujanocit  dhe  Medvegjës  që jan të ardhur  pas qershorit 1999  .

Po ashtu në seancën e sotëm  kërkova  që Komiteti i formuar nga seanca e datës 27.06.2013 të kompletohet dhe që të shqyrtohet  mundësia  dhe që të caktohet një zyrtar për evidentimin  e  të  gjithë  qytetarëve  që  nuk  po  mundë të rexhistrohen  dhe  ende  edhe pas 14 viteve , nuk  po mund të  pajisen  me  dokumenta  të   udhëtimit .

 

24.09.2013

Me respekt !

 

Refik HASANI , Këshilltarë Komunal i Gjilanit , e-majl adresa : refikhasani67@gmail.com 044 / 249 – 866

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch