Home » Opinione » Lapidari i UÇPMB-së në Preshevë do të duhej të kthehet në vendin që ishte

Lapidari i UÇPMB-së në Preshevë do të duhej të kthehet në vendin që ishte

Refik Hasani para vendit te Lapidarit - PresheveNë këtë ditë para dy viteve është hequr në mënyr të dhunshme Lapidari i UÇPMB-së vendosur para objektit të Komunës në Preshevë . Ky ishte një simbol,një identitet që është hequr nga Policia e Serbisë e cila në Kosovë zbulon shtatore të Sulltanëve . Po të ishin këmbëngulës Prishtina e Tirana nuk do të hiqej fare . Lapidari tani as pas dy viteve nuk është por në mendjet e të gjithë Ushtarëve dhe popullit jo vetëm në Preshevë por edhe të Bujanocit e Medvegjës do të mbetët në kujtesë .

Refik Hasani foto-2

Të gjithë presim kthimin e këtij simboli në vendin ku ishte vendosur kjo mundë të bëhet vetëm atëherë kur vendoset reciprociteti i plotë dhe kur faktori politik ushtarak ndërkombëtarë e pranojm që Serbia bën dhe ushtron diskriminim mbi këto tri Komuna .

Shkruan : Mr.Sc.Refik HASANI

19 Janar 2015

Lapidari Presheve

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress