Home » Lajme, LR-PDSH » Lëvizja për Reforma themelon nëndegën e saj në fshatin Bushtran

Lëvizja për Reforma themelon nëndegën e saj në fshatin Bushtran

Bushtrani sonte konfirmoi që rruga jonë e nisur para 2 viteve, ishte rruga e duhur. Një rrugëtim me sfida, por një rrugë e drejt dhe e sigurt. Me një pritje ashtu siç i ka hije një shqipëtari, sonte, në rrugëtimin tonë për rithemelimin e rikonfirmimin e degëve tona, Bushtrani tregoi për zgjedhjen që ka bërë, për përkrahjen e Lëvizjes së tyre, Lëvizjes për Reforma. Gjithashtu në bashkërendim me njëri tjetrin e në një frymë bashkëpunimi, u konsolidua kryesia e degës sonë me një frymë e vullnet të ri, duke vendosur unanimisht që koordinator i kësaj dege të jetë inxhinieri i Informatikës, Arsim Rrustemi. Faleminderit Bushtran! Lëvizja për Reforma, Levizja jote!

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch